Eindhoven mikt op Europese toppositie voor startups


Eindhoven mikt op Europese toppositie voor startups
Eindhoven mikt op Europese toppositie voor startups. EINDHOVENEindhoven wil binnen een paar jaar uitgroeien tot een Europese topregio voor jonge, innovatieve bedrijven met veel potentie (startups).


Eindhoven mikt op Europese toppositie voor startups | Foto …
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | AD.nl


Eindhoven beoordeeld als meest innovatieve stad van Europa
Eindhoven is beoordeeld als meest innovatieve stad binnen Europa. Dat meldt de Europese Commisie in hun rapport The Cultural and Creative Cities Monitor 2019.. “Eindhoven is een inspirerend voorbeeld van een medium size stad die de leidende positie uit 2017 consolideert op het gebied van innovatie”, aldus de monitor.


Droomstart in Eindhoven voor hightech startups – NRC
Het acceleratorprogramma, het enige in zijn soort op het Europese vasteland, biedt de startups niet alleen een werkplek op de High Tech Campus in Eindhoven, maar ook 15.000 euro leefgeld plus een…


Universiteit Eindhoven scoort hoog in Europees innovatie …
De TU Eindhoven prijkt op de 16e plek van meest innovatieve universiteiten van Europa. Dat blijkt uit de ranking van Europe’s Most Innovative Universities die Reuters News vandaag publiceert. Op nummer één staat de KU Leuven (België). Het Imperial College Londen neemt de tweede plek in, gevolgd door Cambridge.


Innovatie top 100: deze mkb-ers uit … – Brainport Eindhoven
De jaarlijkse mkb innovatie top 100 heeft wederom een stevige inbreng uit de regio. De toppositie is voor het Maastrichtse GreenTom (groene kinderwagens), maar direct daarna is het Brainport Eindhoven wat de klok slaat.


Eindhoven Airport mikt op route naar grote hub …
Eindhoven Airport wordt gedomineerd door low cost carriers Ryanair, Transavia en Wizz Air, die ‘point-to-point’ routes aanbieden binnen Europa. Een verbinding met een hub zou reizigers de mogelijkheid bieden over te stappen op een intercontinentale vlucht.


Brabant wil €1 mrd uit Nationaal Groeifonds voor nieuw …
Deze investering past binnen de ambitie op onze internationale toppositie verder uit te bouwen. Dat doen we samen: publiek én privaat, dat is de kracht van Brainport.” De propositie heeft brede steun bij het bedrijfsleven en kennisinstellingen in Brainport Eindhoven, zij hebben al kenbaar gemaakt het vervoerssysteem te willen gaan gebruiken voor hun medewerkers.


Nederland dreigt toppositie als kennisland te verliezen …
Ruimte voor het HO in de toekomst; VSNU-Café 27 juni 2017; VSNU-Café 27 september 2016; VSNU-Café 21 juni 2016; VSNU-Café 24 november 2015; VSNU-Café 21 september 2015; VSNU Café 3 februari 2015; VSNU-Cafe 14 oktober 2014; VSNU-Cafe 16 juni 2014; VSNU-Cafe 10 december 2013; VSNU-Cafe 24 september 2013; VSNU-Café 13 juni 2013; VSNU-Café …


Airbnb mikt op ruim 2 miljard dollar met beursgang …
Het Amerikaanse bedrijf geeft 50 miljoen aandelen uit voor 44 tot 50 dollar per stuk. Dat zou Airbnb bij een gemiddelde van 47 dollar circa 2,3 miljard dollar opleveren, of 2,5 miljard dollar als de overtoewijzingsoptie wordt uitgevoerd van een aanvullende 3,5 miljoen aandelen.
Autel obd2 scanner