Eriksen vill tillbaka till Tottenham


Eriksen vill tillbaka till Tottenham – Silly Season
Eriksen vill tillbaka till Tottenham. Vi kommer nog få mer anledningar att skriva om Christian Eriksen och hans framtid innan januarifönstret stänger. Men här är en liten update på hur läget uppges…


Uppgifter: Eriksen kan återvända till Tottenham
Christian Eriksen flyttade från Tottenham till Inter i början på 2020. Väl i Italien har det inte blivit någon succé, och nu har Inter bekräftat att dansken kommer lämna. – Det är bara en situation som har utvecklats till det här och det är bara rättvist att låta honom gå så han kan spela mer regelbundet, har klubbens sportdirektör Beppe Marotta sagt tidigare.


Uppgifter: Eriksen sugen på återkomst till Tottenham
Eriksen har haft svårt att ta en plats i Inter och ska vara sugen på att lämna klubben redan nu och då ska alltså Tottenham vara ett alternativ. Enligt Sky ska det inte finnas några diskussioner mellan parterna i nuläget och om Eriksen återvänder till Spurs rör det sig i första hand om ett lån.


Inters krav för att släppa Eriksen till Tottenham
Inters krav för att släppa Eriksen till Tottenham Publicerad: 2021-01-19 09:27 Italien. Tottenham vill ha tillbaka Christian Eriksen. Inter vill dock ha betalt för ett lån samt att engelsmännen tar över hela lönen.


Eriksen vill tillbaka till Tottenham – Sportlovin.se
Vi kommer nog få mer anledningar att skriva om Christian Eriksen och hans framtid innan januarifönstret stänger. Men här är en liten update på hur läg… Eriksen vill tillbaka till Tottenham


Christian Eriksen vill lämna Tottenham | Aftonbladet
Christian Eriksen kom till Tottenham från Ajax 2013 och har varit med på klubbens resa från en inhemsk utmanare till ett topplag på allra högsta internationella nivå.


Tottenham: Christian Eriksen accepterar övergång till …
UPPGIFTER: Christian Eriksen startade för Tottenham i FA-cupmötet med Middlesbrough, där Spurs vann och gick vidare till fjärde rundan.Kort efter matchen meddelar Fabrizio Romano, pålitlig transferreporter för bland annat Sky och The Guardian, att den danske mittfältaren accepterat en flytt till Inter i januari.


Christian Eriksen vill lämna Tottenham – aktuell för Real
Christian Eriksen vill lämna Tottenham Sedan flytten från Ajax på sensommaren 2013 har 27-årige Christian Eriksen varit en av Tottenhams klart bästa spelare. Från sin offensiva mittfältsposition har han varit en referenspunkt för lagets anfallsspel och hans framfart har lett att han i många år haft många storklubbars ögon på sig.


Eriksen vill tillbaka till Tottenham – Silly Season
Eriksen vill tillbaka till Tottenham Vi kommer nog få mer anledningar att skriva om Christian Eriksen och hans framtid innan januarifönstret stänger. Men här är en liten update på hur läget uppges…


Fotbolltransfers.com – Christian Eriksen: “Jag vill inte …
Christian Eriksen, 28, kom till Inter från Tottenham i januari. Dansken hade stora förväntningar på sig men har inte lyckats leva upp till dem. På 28 tävlingsmatcher har Eriksen bidragit med fyra mål och tre assist och den här säsongen har han fått inleda på bänken i två av tre ligamatcher.
Topdon code reader