Hidde van Koningsveld – Liesbeth Zegveld misbruikt de coronacrisis voor haar anti-Israëlagenda


Hidde van KoningsveldLiesbeth Zegveld misbruikt de
Hidde van KoningsveldLiesbeth Zegveld misbruikt de coronacrisis voor haar anti-Israëlagenda Israeli’s en Palestijnen vechten zij aan zij om verspreiding van coronavirus in te dammen Door: Hidde van Koningsveld, 17:19, 08 april 2020


Vertrek bij platenlabel heeft muziekduo Seafret …
Peilingwatch – 60 procent van Nederlanders ziet heil in corona-apps van de Rijksoverheid; Extreemlinkse Bernie Sanders stapt uit race voor het presidentschap; Hidde van KoningsveldLiesbeth Zegveld misbruikt de coronacrisis voor haar anti-Israëlagenda; Nieuwspaal. Huisjesmelkers: “Huurverhoging redelijk nu mensen vaker thuis zijn”


‘Persoon met mes’ berooft agenten in burger van
Mondiale stilte goed nieuws voor seismologen – Kunnen de aarde zelf beter ‘horen’ ‘Kunstmatige cellen kletsen over lange afstand’ Ondertussen aan het klimaatfront: ‘Britse windindustrie bedelt om nóg meer subsidie’ TPO.nl. Hidde van KoningsveldLiesbeth Zegveld misbruikt de coronacrisis voor haar anti-Israëlagenda


Kwaadaardige intersectionele diversiteit: te midden van
Peilingwatch – 60 procent van Nederlanders ziet heil in corona-apps van de Rijksoverheid; Extreemlinkse Bernie Sanders stapt uit race voor het presidentschap; Hidde van KoningsveldLiesbeth Zegveld misbruikt de coronacrisis voor haar anti-Israëlagenda; Nieuwspaal. Huisjesmelkers: “Huurverhoging redelijk nu mensen vaker thuis zijn”


Folkzanger John Prine (73) overleden aan gevolgen coronavirus
Door op ‘Ja, ik accepteer cookies’ te klikken, ga je akkoord met de verstrekking van jouw (persoons)gegevens aan deze Nederlandse uitgevers voor de totstandkoming van gezamenlijke groepsprofielen, welke dit zijn kan je lezen op www.nlprofiel.nl. Meer informatie hierover vind je in ons cookie-statement.


Het ‘Tiger King’-journaal: nichtje Joe Exotic onthult …
In een interview met The Daily Mail wil Chealsi Putman, het nichtje van Joe – die van 1999 tot en met 2017 voor Joe’s GW Zoo werkte … ‘Carole heeft ons van alles verteld over haar persoonlijke leven, haar jeugd, het misbruik door haar eerste en tweede man, de verdwijning van haar ex-man Don Lewis.


Meer sterfgevallen gemeld dan maandag, aantal …
Het aantal nieuwe sterfgevallen als gevolg van het coronavirus in Nederland is met 234 hoger dan maandag. Het aantal ziekenhuisopnames lijkt nog steeds af te vlakken, zo meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdag in de dagelijkse update.


Baas Franse RIVM benadrukt: ‘Obesitas is grote …
Baas Franse RIVM benadrukt: ‘Obesitas is grote risicofactor, mensen met overgewicht moeten oppassen’. “Being overweight is a major risk for people infected with the new coronavirus and the United States is particularly vulnerable because of high obesity levels there, France’s chief epidemiologist said on Wednesday.


Persberichten | Tilburg University
PERSBERICHT 7 nov. 2017 – Tilburg University viert dit jaar haar 90e verjaardag. Reden genoeg om tijdens het jaarlijkse gratis wetenschapsfestival Night University op donderdag 16 november Back to the Future te gaan. De universiteit opent voor iedereen haar deuren van 18.45 – 00.00 uur.


Rotterdammer (18) geeft zichzelf aan vanwege zware …
Een 18-jarige Rotterdammer heeft zichzelf zondag aangegeven in verband met de zware mishandeling van een 59-jarige man uit Rotterdam op zaterdagmiddag bij metrostation Maashaven. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken oogkas en gekneusde ribben op en moest aan zijn verwondingen worden geopereerd.