Hoe Jonnie en Thérèse Boer van De Librije dealen met corona: Als het zo doorgaat, is het klaar


Hoe Jonnie en Thérèse Boer van De Librije dealen met
Hoe Jonnie en Thérèse Boer van De Librije dealen met corona: ‘Als het zo doorgaat, is het klaar’ Het is de vierde crisis die ze meemaken, maar niet eerder stonden Jonnie en Thérèse Boer met hun Michelinrestaurant De Librije zo met de rug tegen de muur.


De Librije wordt achtervolgd door onzekerheid: ‘Ik ben …
Interview Jonnie en Thérèse Boer De Librije wordt achtervolgd door onzekerheid: ‘Ik ben panisch voor dat virus. Als het zo doorgaat, is het klaar’ Thérèse en Jonnie Boer in de keuken van De Librije in Zwolle.


(Gesloten) De Librije in Zwolle – Eet.nu
De Librije in Zwolle. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto’s, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


CUL / Gaat de Librije de boeken sluiten? – forum.fok.nl
ZWOLLE – Het Librije-concern van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle, met onder meer het fameuze drie- sterren-restaurant, verkeert in financieel zwaar weer. Klandizie is er genoeg, maar de kosten zijn te hoog. Vooral de financiering van Het Spinhuis, met een hotel en restaurant Librije’s Zusje, blijkt een molensteen: de rentelasten zijn enorm.


Gemist? Het bizarre levensverhaal van rapper Dani. En
Je zult het bij driesterrenrestaurant De Librije niet zien gebeuren, maar dit is wel het idee van Jonnie en Thérèse Boer voor hun nieuwe restaurant Senang. Het idee voor een tweede restaurant op …


De Gieser Wildeman en Limonadefabriek klimmen in top 100 …
Restaurants De Gieser Wildeman in Noordeloos en De Limonadefabriek in Streefkerk zijn allebei gestegen in de Lekker Top 100 van dit jaar.


Librije’s gehaktballen – Uit Pauline’s Keuken
De ballen van Jonnie staan niet op de kaart, maar zijn wel vast onderdeel van de personeelsmaaltijd bij het team van De Librije. Ik heb ooit vernomen dat het geheime ingrediënt van Librije’s gehaktballen ketjap is en sindsdien voeg ik altijd een scheutje toe aan mijn gehakt mengseltje.


Leonie_Kragt, auteur op MASTERS EXPO
Press enter to begin your search. Close Search. All Posts By Leonie_Kragt


DeStentor.nl, het laatste nieuws uit de regio’s rond …
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week


Google
Search the world’s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you’re looking for.
Diagnostic Tool