Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren. Nå spås Tiril (24) å få sitt store gjennombrudd.


Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren.
Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren. spås Tiril (24) å sitt store gjennombrudd. Tiril Udnes Weng (24) har aldri trent mer eller bedre enn denne sommeren. Derfor spås hun å kunne kapre en plass på flere VM-distanser denne vinteren.


Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren.
Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren. spås Tiril (24) å sitt store gjennombrudd. Tiril Udnes Weng (24) har aldri trent mer eller bedre enn denne sommeren.


Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren.
Norges gullgenerasjon nærmer seg slutten av karrieren. spås Tiril (24) å sitt store gjennombrudd … vært et spørsmål hvilke løpere som skal ta over for norsk kvinnelangrenns store gullgenerasjon. … Iversen tror også at VM-sesongen 2021 er sesongen 24-åringen Tiril Udnes Weng får sitt ordentlige gjennombrudd.


Astrid Uhrenholdt Jacobsen klar for livet etter …
HOLMENKOLLEN (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) er klar for sitt nye liv uten langrennslandslaget, men arven hun etterlater seg er en helt ny kultur etter at hun tok et knallhardt oppgjør med …


Alle midler blir vurdert for å stanse migrantene
Alle midler blir vurdert for å stanse migrantene Den britiske regjeringen har satt seg som mål å stanse båter med migranter over Den engelske kanal. Alle muligheter undersøkes, blant annet en bølgemaskin.


Måtte ta pause etter koronasmitte. Siden har Jerv vunnet alt.
Jerv står med tre strake seirer etter at laget kom ut av koronakarantene. Den gode stimen gjør at laget ligger på 10.-plass med 24 poeng. Med én kamp mindre spilt har Jerv fått en viktig sju poengs luke til Øygarden på direkte nedrykksplass. Raufoss står også med 24 poeng og er to hakk foran Jerv på tabellen.


Oslo-folk er minst lei av koronatiltakene
Ingen av regjeringens lettelser kan innføres i Oslo nå, sa byråd Raymond Johansen (Ap). – Mange er lei Oslo kommune sier selv at selv om de fleste er flinke til å følge reglene, er ikke alle like flinke som i starten av pandemien.


Molde knuste gammelt storlag i Europa
står østerrikerne i fare for å ryke ut for debutanten Molde allerede før puljespillet i europaligaen. Returkampen mellom lagene spilles 17. oktober. Det vil være en kvalifiseringsrunde til som venter MHK om de fullfører jobben mot Hypo.


Oslo-butikk fylte avløpsrens på håndsprit-dispenser. Fire …
Men før det hadde allerede enda en kunde rukket å bruke produktet. Også to ansatte hadde forsynt seg av den lumske «håndspriten». Vil et plaster på såret. Kollegene grep raskt inn. Giftinformasjonssentralen, politiet, 113 og Arbeidstilsynet ble ringt. Alle ble bedt om å skylle hendene i vann. Så ble de fire kjørt i drosje til …


19 år gammel tennissensasjon vant Roland-Garros
Ingen av spillerne hadde tidligere kommet seg forbi fjerde runde i Grand Slam-turneringen. sto de ansikt til ansikt i finalen, som den 19-årige tennissensasjonen gikk seirende ut av i to strake sett med 6-4, 6-1. Dermed gikk Swiatek gjennom sju kamper i Paris uten å avgi ett eneste sett – og vant 1,6 millioner euro.
Autel TPMS sensor