Andre smittetilfelle på to dager: – Smitten kommer fra utlandet


Andre smittetilfelle to dager: – Smitten kommer fra
Andre smittetilfelle to dager: – Smitten kommer fra utlandet Tre personer har testet positivt for Covid-19 i Rennebu de siste to ukene. De to siste tilfellene kom onsdag og torsdag denne uken.


Smitten blant innvandrere vekker uro: – Mange kommer fra
Smitten blant innvandrere vekker uro: – Mange kommer fra land der myndighetene ikke er din venn, men fienden. Over halvparten av alle koronapasientene er født i utlandet, viser nye tall. Smitten i Norge rammer så skjevt at statsministeren kalte inn til et møte.


Halvparten av de smittede fra utlandet kommer fra Polen …
Halvparten av de smittede fra utlandet kommer … NRK var til stede da et nesten fullt fly fra Krakow landet Torp fredag ettermiddag. Det var dagens tredje fly fra Polen til Sandefjord i dag.


Nytt koronatilfelle: – Vet ikke hvor smitten kommer fra
Det melder Porsgrunn kommune i en pressemelding. Det er andre smittetilfelle meldt i dag. – Smitteveien er ukjent i dette tilfellet. Personen følges opp av kommuneoverlegen for å forsøke å finne hvor smitten kom fra. Det er få nærkontakter og disse går i karantene og testes for smitte, sier ordfører Robin Kåss i pressemeldingen.


Nytt smittetilfelle i Kristiansand – NRK Sørlandet …
Fire personer er satt i karantene etter et nytt smittetilfelle i Kristiansand. Det skriver kommunen sine nettsider. Smitten kommer fra utlandet. I tillegg er én person smittet i Grimstad, og …


Fire nye smittetilfelle to dagar | midtsiden
Første konstaterte smitta 12 dagar. 7. og 8. april: Smittetilfelle nummer 13 og 14, ein mann i 20-åra og ei ti år gamal jente. 14. april: Ektepar i 70-åra. Til no 19 smitta i haust: 10. august: To i 20-åra etter utanlandstur. (14. august: Soldat smitta i Ulven leir) 17. august: Mann i 20-åra smitta etter lengre opphald i utlandet.


Nå øker smitten igjen: 38 tilfeller to dager
I dag er det registrert 19 nysmittede og to som trolig er tidligere smittetilfeller. Det er kun én med ukjent smittevei. De smittede er i aldersgruppen 19-53 år, de fleste er under 30 år. Etter en periode med lavere smittetall, har smitten økt igjen de siste to dagene. – For andre dag rad registrerer vi 19 nysmittede i Bergen.


Håper stengte grenser: – Vil være et sterkt tiltak for Oslo
Til tross for de strengeste smitteverntiltakene i landet, stiger smitten urovekkende raskt i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) er bekymret for at mye av smitten kommer fra utlandet.


Fremover – Nytt smittetilfelle i Narvik
– De forrige tilfellene av smitte i Narvik har vært i forbindelse med innreise fra utlandet. Men smitte sprer seg, og vi er utsatt i Narvik også, sier smittevernlege Thomas Hultstedt i pressemeldinga. Han understreker som før at alle må være forberedt at det kan komme smittetilfeller.


iSandnessjøen – Nytt smittetilfelle Dønna – har ingen …
Dønna kommune skriver sine hjemmesider at de har fått bekreftet et nytt tilfelle til av Covid 19 smitte. Den positive testen har ingen sammenheng med de 3 øvrige positive testene denne uken. Smitten har sin opprinnelse i utlandet, og vedkommende har gått i rett i karantene etter hjemkomst.