Australien vill utreda Kinas hantering av virusutbrottet


Australien vill utreda Kinas hantering av virusutbrottet
Australien sällar sig nu till USA och ifrågasätter både Kinas och Världshälsoorganisationens hantering av det nya coronaviruset. Landets regering vill ha en internationell utredning av


Australien kräver coronautredning – Nyheter (Ekot …
Australien kräver en oberoende undersökning av hur coronaviruset har kunnat sprida sig över världen. Man vill bland annat utreda Kinas och världshälsoorganisationens hantering av krisen.


Webbradio | Australien kräver coronautredning – Nyheter …
Australien kräver en oberoende undersökning av hur coronaviruset har kunnat sprida sig över världen. Man vill bland annat utreda Kinas och världshälsoorganisationens hantering av krisen. Foto: Shonal Ganguly/AP/TT. Australien kräver en oberoende undersökning av hur coronaviruset har kunnat sprida sig över världen.


Kinesisk krishantering följer bekant mönster
Då hade rasande Weiboanvändare redan gjort Li till en symbol för myndigheternas bristfälliga hantering av virusutbrottet. Och Kinas högsta domstol hade offentligt ställt sig på den …


Macron kritisk till Kinas coronahantering – Smålandsposten
Akademiska artiklar om covid-19 ska förhandsgranskas av en arbetsgrupp under landets statsråd. Detta efter att flera kinesiska studier publicerats där den kinesiska regeringen anklagats för att ha agerat passivt i början av virusutbrottet. Frankrikes president Emmanuel Macron är kritisk till Kinas hantering av utbrottet.


Macron kritisk till Kinas coronahantering
Socialstyrelsen ska utreda om utökad … regeringen anklagats för att ha agerat passivt i början av virusutbrottet. Frankrikes president Emmanuel Macron är kritisk till Kinas hantering av


Epoch Times | Kinas nya strategi: Coronaviruset kommer …
Den kinesiska propaganda som återgavs i mitt förra inlägg, handlade främst om omvärldens påstådda erkännande av Kinas fantastiska hantering av virusutbrottet. Framgången i själva hanteringen sades i sin tur bero på Kinas politiska system och Xi Jinpings ledarskap.


Så drabbas idrotten av virusutbrottet – Smålandsposten
Italien stoppar all idrott i en månad och La Liga spelas inför tomma läktare i minst två veckor. Coronaviruset slår hårt mot idrotten runt om i världen. Här är ett urval av turneringar och matcher som har berörts hittills av virusutbrottet. Alpint: + Världscupavslutningen i italienska …


Så drabbas idrotten av virusutbrottet – Smålandsposten
Inget hockey-VM för damer, utebliven publikfest i Holmenkollen och tomma läktare även i Danmark. Coronaviruset slår allt hårdare mot olika idrottsevenemang runt om i världen. Här är en summering av hur sportvärlden berörts hittills av virusutbrottet.


Kina – en växande ekonomi som påverkar Sverige – SKR
Kinas ekonomi har successivt växt till att bli en av världens viktigaste trots vissa bakslag. Kinas BNP har ökat med upp emot 10 procent per år under lång tid, men ökningstakten ligger nu på mer normala 6,5 procent. Ett av skälen till den snabba ökningen är urbaniseringen.
TPMS Programming Tool