Brand in bedrijfspand in Leeuwarden snel onder controle


Brand in bedrijfspand in Leeuwarden snel onder controle
Brand in bedrijfspand in Leeuwarden snel onder controle. … De brandweer van Leeuwarden wist al snel waar het vuur vandaan kwam en had de brand snel geblust.


Brand in loods in Stiens snel onder controle – Leeuwarder …
Brand in loods in Stiens snel onder controle. … brandweer zijn om en nabij tien stuks uit het bedrijfspand gehaald. … weigeren uit elkaar te gaan in overvolle Prinsentuin in Leeuwarden, …


Forse dakbrand bij bedrijfspand in Veenoord snel onder
Bij de brand kwamen enorme zwarte rookwolken vrij. De rook trok over de A37. Door snelle actie van de bradweer was de brand snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is en of er gewonden zijn gevallen nog niet bekend. De Boerdijk was ter hoogte van de brand afgesloten. Volgens omstanders begon de brand in een afzuiginstallatie.


UPDATE: Brand in bedrijfspand in Leeuwarden onder controle
De brandweer rukte donderdagochtend uit voor een brand in een bedrijfspand aan de Freark Damwei. De brandweer rukte donderdagochtend uit voor een brand in een bedrijfspand aan de Freark Damwei. … UPDATE: Brand in bedrijfspand in Leeuwarden onder controle . 09 apr 2020 – 07:17. Frysk.


Hevige brand in bedrijfspand Winschoten onder controle
Een bedrijfspand aan de M.J. van Olmstraat in Winschoten is woensdagavond rond kwart voor elf getroffen door een hevige brand. Rond 03.00 uur donderdagochtend werd het sein ‘brand meester’ gegeven.


Bedrijfspand in Hapert in vlammen, brand onder controle
Bedrijfspand in Hapert in vlammen, brand onder controle. HAPERT – In een bedrijfspand van Van der Heijden Transport aan de Diamantweg in Hapert woedt vrijdagmiddag- en avond een zeer grote brand.


Brand in loods in Leeuwarden snel onder controle
Brand in loods in Leeuwarden snel onder controle Man raakt bekneld na ongeval in Drachten Bedrijfsbusje belandt op zijn kant bij ongeval Nieuw-Roden Man belandt in sloot na wegrijden voor politie Enorme schade na verwoestende brand in centrum Hoogeveen Zeer grote uitslaande brand verwoest meerdere panden in centrum Hoogeveen


Grote brand in bedrijfspand Hoofddorp snel onder controle
Grote brand in bedrijfspand Hoofddorp snel onder controle. 11 februari 2020, 14.22 uur · Aangepast 11 februari 2020, 15.03 uur · Door Redactie


Grote brand in bedrijfspand snel onder controle – Brandweer
Grote brand in bedrijfspand snel onder controle. Hardinxveld-Giessendam 19 april 2017 Woensdagmorgen 19 april is brand uitgebroken in een bedrijf aan de Griendaak. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse om de brand onder controle te krijgen. Door snel optreden kon erger worden voorkomen. De brand woedde …


Brand in woning boven bedrijfspand in Eindhoven – ed.nl
EINDHOVEN – In een woning boven een bedrijfspand aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven heeft een brand gewoed. Omstanders zagen dat er veel rook uit het pand kwam en schakelden de brandweer in.
TPMS Sensor