Kaptenen en av fem som lämnar Hagfors IBS


Kaptenen en av fem som lämnar Hagfors IBS – Värmlands Folkblad
Hagfors IBS har förlängt med ett koppel spelare de senaste säsongerna och även presenterat nyförvärv. Men nu meddelar klubben fem spelare som inte kommer att finnas med i kommande säsongs lagbygge. Och helt klart sticker Daniel Brokvists namn ut, 24-årigen som blivit en riktig trotjänare i …


Kaptenen sedan sju år lämnar Hagfors – NWT
En smärre spelarflykt utspelar sig just nu i Hagfors IBS. Division 1-klubben tappar två av sina stöttepelare, lagkaptenen Daniel Brokvist och Erik Toivanen. – Daniel blev i A-truppen 2012 och Erik året efter och båda har sedan dess varit två instrumentala delar av det lag som bland annat har tagit fyra topp 4-platser, skriver klubben på sin hemsida.


Klart: Kaptenen och poängkungen lämnar Färjestad …
– “Lilliz har gått från klarhet till klarhet och gjort en fantastisk säsong där han varit en av ligans bästa spelare. Jäkla skoj att se en kille som han som kämpat i många år få alla bitar på plats, vara ännu mer noggrann och träna hårdare och då få det lyftet. En artist, som vi precis som Linus är varmt välkommen tillbaka.


Kaptenen stannar i Hagfors – Värmlands Folkblad
Robin är en stor och trygg målvakt med många års erfarenhet från förbundsserier, så det stärker onekligen vår trupp ytterligare. Totalt har Hagfors IBS nu 15 spelare under kontrakt till nästa säsong. – Det känns riktigt att konstatera att vi innan vi nått mitten av april har 15 spelare klara för A-truppen.


HIBS ber fansen om hjälp – säljer fiktiva matchbiljetter …
På tisdagskvällen skulle Hagfors IBS ha spelat sin första hemmamatch i playoff-spelet, som ställdes in på grund av coronakrisen. I sviterna av 2018 års förskingringshärva och det faktum att föreningen inte fick några intäkter från rallyt i år gör att HIBS går ut med en uppmaning till sina supportrar att komma till ekonomisk undsättning.


Hagfors IBS – Det blev förlust för A-laget borta mot …
Det blev förlust för A-laget borta mot Arvika Innebandyförening med knappa 5-4. En jämn match där Arvika drog det längsta strået och satte 5-4 med fem minuter kvar av tredje perioden. Målskyttar för…


Hagfors IBS – Nyheter om Hagfors IBS – Pressen.se
Marcus Nilsson fortsätter i Hagfors. Under säsongen 2016-2017 debuterade den egna produkten Marcus Nilsson, 18, i Hagfors IBS A-lag och till årets säsong fick han en ordinarie plats i truppen. Nu har Nilsson och klubben kommit överens om ett nytt ettårskontrakt..


SSL-målvakt till Hibs – Värmlands Folkblad
Hagfors IBS har gjort klart med ett starkt nyförvärv SSL-meriterade målvakten Simon Bergström, 21, är klar för klubben. – Vi får seriens bästa målvaktspar, säger sportchefen Johan Carlsson efter värvningen från Kais Mora.


Kaptenen kvar i Karlstad BK – NWT
En spelare som vi i Karlstad BK vill förknippas med, säger han. Samtidigt står det klart att Albin Handel lämnar för division 2-klubben Åmål. – Jag behöver ta nästa steg i min utveckling och få spela seniormatcher kontinuerligt under en hel säsong, vilket jag tror hade blivit svårt för mig i KBK:s division 1-trupp, säger han.


Andersson slutar i mars – Pressen.se
Nya Wermlands Tidningen – 28 jun 11 kl. 11:00 Berry Andersson slutar som kontorschef på Swedbank. Berry Andersson slutar på Swedbank. Den 31 augusti gör han sista dagen som chef för kontoren i Karlskoga och Degerfors och 1 september börjar han det nya jobbet som vd för ett av Jan Petterssons bolag som sysslar med fastigheter och vindkraft..
Topdon code reader