Masjid `pelaburan’ baharu Aeril dan Wawa


Masjid `pelaburan’ baharu Aeril dan Wawa – Utusan Malaysia
SHAH ALAM: Sebuah masjid bernilai RM 1.2 juta bakal menjadi `pelaburan’ baharu buat pasangan selebriti popular, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Pembinaan masjid itu hasil keuntungan koleksi produk kosmetik terbaharu mereka dari jenama Wawa Cosmetics. Pasangan itu bersyukur melihat impian mereka bakal tercapai.


8,884 kes jangkitan Covid-19 setakat Sabtu – Utusan Malaysia
PUTRAJAYA: Jumlah kes positif Covid-19 di Malaysia setakat Sabtu, 25 Julai adalah sebanyak 8,884 kes dengan 23 kes baharu. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan Covid-19 adalah 167 kes. Katanya, kesemua mereka telah diasingkan dan


Wawa beri idea dan izin Aeril bina masjid | Harian Metro
PASANGAN selebriti popular, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal akan mendirikan masjid di kampung halaman Aeril, 33, di Kampung Rengit, Batu Pahat, Johor tidak lama lagi. Menurut Aeril atau nama sebenar Suhairil Sunari, pembinaan masjid berkapasiti 700 orang itu akan menggunakan duit keuntungan produk terbaharu, Muslim Bukhari yang dikeluarkan …


Aeril Zafrel, Wawa Zainal hulur dana RM1.2 juta bina …
PASANGAN pelakon Aeril Zafrel dan Wawa Zainal merancang untuk membina sebuah masjid yang mampu memuatkan 700 orang jemaah di kampung halaman aktor itu di Johor.. Aeril atau nama sebenar Suhairil Sunari, 33, berkata perbincangan mengenainya sudah selesai dan proses pembinaan dijangka akan bermula awal tahun depan.


Aeril Zafrel, Wawa Zainal Bina Masjid Untuk Saham Akhirat
Terkesan dengan ceramah pendakwah dari Indonesia, Ustaz Abdul Somad, menggerakkan pasangan romantis, Aeril Zafrel, 32, dan Wawa Zainal, 28, untuk


Aeril dan Wawa Zainal menanti bayi perempuan, pilih nama …
PELAKON Wawa Zainal mendedahkan bakal melahirkan anak ketiganya yang juga bayi perempuan pada awal bulan hadapan.. Wawa atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin, 28, memberitahu dia dan suaminya pelakon, Aeril Zafrel memilih nama Ayasoffya bersempena nama sebuah masjid di Turki.


Tahniah! Wawa Zainal, Aeril Zafrel timang cahaya mata …
ARTIKEL BERKAITAN: Aeril dan Wawa Zainal menanti bayi perempuan, pilih nama Ayasoffya sempena masjid bersejarah di Turki “Alhamdulillah, terima kasih semua atas doanya,” tulisnya ringkas. Aeril Zafrel dan Wawa sambut kelahiran anak ketiga. Aeril mengumumkan mengenai khabar gembira itu menerusi laman Instagram miliknya pada petang Ahad.


Unik Nama Anak Ketiga Aeril Dan Wawa | PenMerahPress
Wawa dan Aeril menberitahu bahawa ia adalah bersempena dengan sambutan baik edisi terhad sebelum ini. “Kali ini kami keluarga dua variasi untuk pek kali ini, sebab itu kami sarankan pembeli untuk beli keduanya sekali gus kerana masing-masing mempunyai pembayang pipi dan lipstik dalam rona berbeza.


(TAHNIAH) Aeril Zafrel & Wawa Zainal Bakal Timang Cahaya …
Kami namakan bayi ini Ayasoffya sempena nama masjid berwarna biru ketika melancong di Turki. Seni bina itu sangat cantik, jadi kami buat keputusan untuk namakan dia Ayasoffya. Aeril dan Wawa mendirikan rumah tangga pada tahun 2013 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 6 dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa,4.


Aeril Zafrel & Wawa Zainal Mohon Maaf Tipu Kahwin …
PETALING JAYA: Pasangan pelakon Aeril Zafrel, 25, dan Wawa Zainal, 22, memohon maaf kerana mengambil langkah menipu peminat dan pihak media mengenai status hubungan mereka yang sebenarnya sudah menjadi suami isteri sejak tahun lalu.
Autel Diagnostic Tool