VG ikke felt for dobbeltrolle i «Homoterapi»: – Ser ingenting problematisk


VG ikke felt for dobbeltrolle i «Homoterapi»: – Ser
VG ikke felt for dobbeltrolle i «Homoterapi»: – Ser ingenting problematisk … – Jeg ser ingenting med dette som er problematisk. I min verden tangerer ikke dette Vær varsom-plakaten på noen måte i det hele tatt, sa Kristin Taraldsrud Hoff, representant for almennheten.


Møte onsdag den 20. november 2019 – stortinget.no
Den førte til enorme holdningsendringer i det norske samfunnet. Loven om prostitusjon har ikke fungert så veldig godt når det gjelder straffeforfølgelse, men normer har blitt endret, og folk har fått et mer negativt syn på prostitusjon. Denne balansen som statsråden snakker så pent om, vet vi at ikke fungerer.


***VGD Eliteserien Fantasy 18*** – Fotball – Spill – VG
Får ikke til verken den eller nettavisen… Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


tv.nrk.no
Ikke statens oppgave å sponse forbedringer av barns utseende, svarer helseministeren. Du hører eller ser Dagsnytt 18, jeg heter Gry Veiby. I løpet av den neste timen skal du også høre at kunstkritikere slumser med presseetikken. Det mener kunstkritiker som møter kunstkritiker til duell. Og Miljødirektoratet vil gjøre det enklere


Møte tirsdag den 10. desember 2019 – stortinget.no
I tillegg viser det seg, har jeg sett, at aktiviteten når det gjelder behovet for kjøp av private tjenester, ikke har vært så høy på noen områder. Ministeren sier også at vi nå skal ned med enetiltakene, som jo er ekstremt dyre. Det bebuder jo at vi ikke kommer til å trenge en så stor sum.


Sametingspresidenten håper på gransking av …
Vi bør ikke låse oss til bestemte løsninger for hvordan vi skal få fram mer kunnskap, men vi vil vurderer alternative virkemidler i dialog med Sametinget, sier Sanner til NTB. Han mener mye er gjort på det samepolitiske feltet, og sier at regjeringen nå jobber med en plan for det kvenske språket.


Møte onsdag den 17. oktober 2018 – stortinget.no
Det er ingenting som tyder på at det er en kjønnsforskjell i avlønningen i Finansdepartementet … For eksempel er det u-land som har terskler på 3,5 eller 10 pst. – om man har dobbeltrolle eller ikke, … men også viktig tilleggsoppgave som bidrar til rekruttering. Så bildet er nok ikke så svart-hvitt som representanten gir uttrykk …


Wikipedia:Tinget/Arkiv/2007-35 – Wikipedia
Ser ikke ut til å være den helt store pågangen fra … Ctande er ansatt i den katolske kirke, osv. Skriver disse artikler som berører noen av feltene så er de i interessekonflikt … men da vil en plassere disse i en litt problematisk dobbeltrolle da enkelte oppdragsgivere helt sikkert vil prøve å utnytte disse til å tvinge …


Horne: – Opp til barnehagene om de vil lese homoeventyr …
Påtroppende barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne (Frp) sa at barnehagene selv skal få avgjøre om de vil lese homoeventyr eller ikke, da hun overtok ministerjobben etter Inga Marte Thorkildsen (SV) onsdag.


Jeg ble et monster | ABC Nyheter
Jeg kunne ikke bebreidet henne om hun hadde tatt Emilie med seg og nektet meg omsorgsrett. Jeg kunne mistet alt. Morten tar noen sekunders pause. Hadde man kunnet se bak solbrillene, ville man sannsynligvis sett at øynene var blanke. – I dag har vi delt omsorg. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått en ny sjanse til å være en god pappa.
obd2