Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem


Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem
Bij een brand in een woning aan ‘t Hofje in Arnhem is vanavond een vrouw gewond geraakt. De melding van de brand werd rond 20.45 uur gedaan. Even daarvoor zou een explosie hebben plaatsgevonden, maar dat kan de politie niet bevestigen. Meerdere hulpdiensten rukten uit voor de brand. Het is niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is.


Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem
Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem dinsdag 4 augustus 2020, 21:41 uur Bij een brand in een woning aan ‘t Hofje in Arnhem is vanavond een vrouw gewond geraakt. » Hart van Nederland. dinsdag 4 augustus 2020, 21:30 uur. Zeker één gewonde door brand in Arnhem, ruiten klappen uit woning.


Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem
Bij een brand in een woning aan ‘t Hofje in Arnhem is vanavond een vrouw gewond geraakt. De melding van de brand werd rond 20.45 uur gedaan. Even daarvoor zou een explosie hebben plaatsgevonden …


Vrouw gewond door brand in Arnhem, ruiten klappen uit woning
ARNHEM – Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt door een woningbrand in Arnhem. De brand woedde bij een huis aan ‘t Hofje. Door de brand zijn de ruiten uit de woning geklapt.


Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem | Algemeen …
Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem. 04-08-2020 | Hart van Nederland. Het is niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is. Lees het hele artikel op Hart van Nederland » Blijf op de hoogte …


Explosie bij woning Arnhem: vrouw zwaargewond
ARNHEMBij een woning aan ‘t Hofje in Arnhem heeft dinsdagavond een explosie plaatsgevonden. Direct na de ontploffing brak er brand uit. De eerste melding was omstreeks 20:45 uur, waarna alle hulpdiensten groots uitrukten. Er werd opgeschaald door de brandweer naar middelbrand, er kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.


Vrouw na schietpartij in Arnhem alsnog overleden – Omroep …
ARNHEM – De vrouw die dinsdagochtend zwaargewond werd gevonden in een woning in Arnhem, is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie. Het schietincident vond rond 10.00 uur plaats in …


Vrouw gewond door brand in Arnhem, ruiten klappen uit woning
Vrouw gewond door brand in Arnhem, ruiten klappen uit woning De Gelderlander en Krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden.


Vrouw omgekomen bij schietincident in Arnhem, verdachte …
Arnhem. Dinsdagochtend rond 10.10 uur kreeg de politie een melding van een schietincident in de Reinaldstraat in Arnhem. Ter plaatse trof de politie in een woning een zwaargewonde vrouw aan die in allerijl naar het ziekenhuis werd overgebracht waar zij later aan haar verwondingen is overleden.


Zeker één gewonde door brand in Arnhem, ruiten klappen uit …
Zeker één gewonde door brand in Arnhem, ruiten klappen uit woning – De Gelderlander. Dinsdag 4 augustus 2020 21:30 uur. Arnhem. Bron De Gelderlander. ARNHEM – Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt door een woningbrand in Arnhem. De brand woedde bij een huis aan ‘t Hofje. Door de brand zijn de ruiten uit de woning geklapt.
scan tool