Zuccarello vil spille mer for Norge


Zuccarello vil spille mer for Norge – Sport – Klar Tale
Zuccarello vil spille mer for Norge Det er fire år siden sist Mats Zuccarello spilte for det norske landslaget i ishockey. Men han er bestemt på at han skal spille for Norge igjen. Av Norsk Telegrambyrå (NTB) 5325 innlegg . Av Arnfinn Storsveen Journalist , 287 …


Mats Zuccarello – Wikipedia
Mats André Zuccarello Aasen (født 1. september 1987) er en norsk ishockeyspiller som siden juli 2019 spiller for Minesota wild i National Hockey League (NHL). Han har tidligere spilt for New York Rangers og Dallas Stars i NHL, for Metallurg Magnitogorsk i Kontinental Hockey League (KHL), for MoDo Hockey i den svenske Elitserien og for Frisk Asker i GET-ligaen i Norge.


Zuccarello sikter mot mer landslagsspill
VIL SPILLE FOR NORGE: Mats Zuccarello er fast bestemt på å spille for Norge igjen. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Mats Zuccarello har ikke spilt for det norske landslaget siden 2016.


Sa ja til VM for Norge: Hockeysjefen: – Zucca sprer mye …
VIL TIL VM: Mats Zuccarello må vente på tillatelse fra New York Rangers general manager før han eventuelt kan reise til Moskva for å spille VM for Norge fra 7. mai.


Zuccarello Aasen: – Jeg skal spille VM – TV 2
Mats Zuccarello Aasen (28) overbeviste klubbledelsen i dag om å få spille VM for Norge.


Zuccarello sikter mot mer landslagsspill – Sport
Zuccarello sikter mot mer landslagsspill Mats Zuccarello har ikke spilt for det norske landslaget siden 2016. Han er fast innstilt på å ikle seg den norske landslagsdrakten igjen.


Zucca vil ikke bli skjermet i VM – VG
Mats Zuccarello, som ikke har spilt VM siden 2010, sa tirsdag ja til å spille for Norge i VM i Moskva 6. til 22. mai. Ishockeylandslaget spiller sin første kamp mot Danmark 7. mai. Blir ikke …


Zuccarello om VM-spill for Norge: – Håper jeg slipper å …
Zuccarello om VM-spill for Norge: – Håper jeg slipper å tenke på det. NEW YORK (VG) Mats Zuccarello (27) avviser ikke at han kan spille VM for Norge i mai – men håper det ikke blir noe tema.


Mats Zuccarello: – Jeg drømte aldri om å bli hockeystjerne
Til vanlig spiller Zuccarello på laget New York Rangers i USA, i verdens beste hockeyliga NHL (National Hockey League). Nå er han hjemme i Norge for å spille for det norske landslaget. I oktober starter en ny sesong i USA. – Har du alltid hatt mål om å være stjerne i NHL? – Nei, jeg drømte aldri om å bli hockeystjerne i NHL.


Zuccarello positiv til landslagsspill – VG
Sist Zuccarello spilte verdensmesterskap for Norge var i Moskva i 2016. Den samme høsten var han svært avgjørende da laget, i deres avskjed på gamle Jordal Amfi, kvalifiserte seg for OL i …
Car Battery Tester